Bankobet sitesinde finansal hareketleri yönetme konusunda tercih edebileceğiniz seçeneklerden bir tanesi, bankobet payfix olarak karşınıza çıkar. Türkiye’de resmi anlamda kabul edilmiş finansal hareketleri yönetme seçeneklerinden bir tanesidir. Siz de bu seçenek üzerinden, bu sitede oluşturduğunuz hesaplara para yatırabilirsiniz. Para kazanmanız ile birlikte, aynı seçenek üzerinden kazandığınız paraları da geri alabilirsiniz.

Bankobet Payfix Finansal İşlemleri

Bu sistemi kullanma konusunda yani bankobet ile payfix finansal işlemleri konusunda öncelikli olarak yapmanız gereken işlemler bulunmaktadır. Bu tarz bir hesap açma konusunda yani payfix hesabı oluşturma konusunda, bankobet sitesinin site içerisindeki finansal departmanın herhangi bir sorumluluğu, görevi ya da yardımcı olma gibi bir uygulaması bulunmamaktadır.

Sadece payfix firmasının resmi internet sitesine girmeli ve bir hesap açmalısınız. Eğer bu yöntemi para yatırma işleminde kullanmak istiyor iseniz, şirketin belirlediği ya da izin verdiği yöntemler ile oluşturduğunuz hesabınıza yani cüzdan içerisine, para yatırma işlemini yapmalısınız. Yatırdığınız parayı bankobet sitesini gönderebilirsiniz. Para çekme talimatını da, hesap oluşturup, cüzdan numarası elde ettikten sonra, site yani bankobet sitesi üzerinden vermeniz mümkün olacaktır.

Bankobet Sitesine Payfix İle Nasıl Para Yatırılır?

Kolay, güvenli ve hızlı bir sistemi işaret etmektedir. Bankobet sitesine payfix ile nasıl para yatırılır? Tabii ki önce bankobet üyelik işlemini yapıp, kendinize bir hesap meydana getireceksiniz. Arkasından payfix şirketinin resmi internet sitesine ulaşıp, bir cüzdan oluşturacaksınız. Şirketin sizlere sunmuş olduğu seçenekler ile hesabınıza para yatırma işlemini yapacak, payfix hesabında para bulunmasını sağlayacaksınız.

Bu kriterler gerçekleştikten sonra, bankobet giriş işlemini yapıp, para yatır bölümünü tercih edeceksiniz. Karşınıza seçenekler çıkacak ve bu seçeneklerden payfix yöntemi üzerinden tıklama işlemini yapacaksınız. Bankobet sitesine ait cüzdan numarasını görecek ve alacaksınız. Tıklama işlemini yaptığınızda, payfix resmi sitesinin ana sayfasına geçersiniz.

Burada hesabınıza ait şifre, kullanıcı bilgisi ile birlikte aldığınız cüzdan numarasına para transfer işlemini yaparsınız. Daha sonra yeniden bankobet sitesinin para yatır bölümüne girip, yaptığınız işleme ait detayları, para yatırma talep formuna girersiniz. Kontrol edip, gönderdiğinizde, anında hesabınıza para geçecektir.

Bankobet Sitesinden Payfix İle Nasıl Para Çekilir?

Kazanmanız ile birlikte, ödeme kuralları dahilinde, bu yöntem üzerinden para çekme talimatı verebilirsiniz. Bankobet payfix ile nasıl para çekilir? Önce en az bir defa para yatırıp, kullanıp, en az bir defa para kazandığınızdan emin olacaksınız. Bu değişmez bir kuraldır. Arkasından payfix şirketinde kendinize hesap açıp, bir cüzdan numarası elde etmiş olacaksınız.

Daha sonra bankobet giriş işlemi ile birlikte, oluşturduğunuz hesap profiliniz üzerinden para çekme bölümüne geleceksiniz. Sıralanan seçenekler içerisinde payfix seçeneğini görüp, üzerinden tıklama işlemini yapacaksınız. Para çekme talep formu olarak isimlendirilmiş bir belge karşınıza gelir. Çekmek istediğiniz para miktarını, adınızı, soyadınızı ve payfix cüzdan numaranızı yani hesap numarasını yazacaksınız. Özellikle hesap numarasının doğruluğunu mutlaka kontrol etmelisiniz.

Doğru olduğunu gördükten sonra, talimatı finansal departmana, ilgili buton aracılığı ile sevk edeceksiniz. İlgili departman alacak, inceleyecek, kural dışı ya da aykırı bir hareket bulunmaması ile birlikte ödemenizi yapacaktır.  İnceleme ve onay ile birlikte paranın hesapta görülmesi ne kadar sürecektir? Bu süre finansal departmanın üzerinde olması muhtemel işlem yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebilmektedir. Ancak sürenin en az 5 ve en fazla 30 dakika olduğu dikkat çekmektedir. Dolayısıyla maksimum 30 dakikada kazancınızı alabilirsiniz.

Bankobet Payfix İşlemlerinde Komisyon Almaz

Bütün para yatırma ve para çekme işlemlerinde ya da seçeneklerinde olduğu gibi, bankobet payfix işlemlerinde komisyon almaz. Bu yöntemi kullanmanız, masraf ya da kesinti ile karşılaşacağınız anlamına gelmez. Bu yöntem ile izin verilen en düşük ya da en yüksek miktarda para çekme talimatı vermeniz, komisyon ödeyeceğiniz anlamına gelmez.

Finansal departman her türlü finansal işlemi masrafsız bir şekilde yani komisyonsuz bir şekilde gerçekleştirmektedir. 500 Türk Lirası kazanıp, 500 Türk Lirası para çekme talimatı vermiş olabilirsiniz. Payfix hesabınıza baktığınızda, bu paranın net olarak yani tam 500 Türk Lirası değerinde yer aldığını görebilirsiniz. Belge talebi konusuna gelince, ödemelerde herhangi bir belge talep edilmemektedir. Doğal olarak siz de bu kurala tabi olacaksınız.

Benzer Gönderiler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir